Stop the presses! Niks van, verder doen verdoemme! :)

Ik stel voor dat we de verkiezingen nog wat uitstellen. En ik heb daar ook een, volgens mij althans, geweldige reden voor. Weet u nog hoe men aan de vooravond van de vorige federale verkiezingen beloofde om niet aan de pensioenleeftijd te raken? Weet u nog wat het eerste was dat men nadien deed?!

Inderdaad. De kl******

En sindsdien zitten we in een rollercoaster die zijn voorgaande niet kent. Het straffe aan het verhaal is dan nog eens dat het ergens, tussen toen en nu, ook wel eens mijn en uw schuld is geweest. Werkzoekenden, zieken, ouderen, niet-Belgen, jongeren, overheidspersoneel, werknemers uit de privé,… Brandweermannen, politieagenten, militairen, leerkrachten, verplegend personeel,… Ergens tussendoor was het jullie schuld!

Strafste van al is dan nog eens dat die onbekwame bende er alle dagen in slaagt om ons tegen elkaar uit te spelen. Jongeren die kwaad zijn op ouderen omdat die vroeger willen stoppen met werken. Werkenden die kwaad zijn op werkzoekenden, de profiteurs! Belgen op niet-Belgen. Gezonde mensen werden kwaad op langdurige zieken omdat die eigenlijk niets mankeren. Of allez, sommigen wel maar de meesten niet hoor!

En dan nu mijn geweldige reden. Allez, redenen!

 1. Steven Vandeput loog tegen zijn collega’s en staat op het punt om 15 miljard euro in de vuilbak te smijten. Dat wij die moeten betalen, daar ligt blijkbaar niemand van wakker. Maar ze liggen sindsdien wel allemaal elkaar te verwijten ginder in de Wetstraat. Hoogst amusant vind ik dat, en dat smaakt dus naar meer.
 2. Meeuws en Homans hebben elkaar een paar keer besprongen in het schoon verdiep. Wie weet wel eens op de pepitter van onze burgervader. Die was dan weer kwaad omdat Knack, het boulevardkrantje, daar over schreef. Dat doorbraak en De Tijd dat al eerder deden was hij vergeten, net zoals zijn interview dat hij gaf aan Dag Allemaal. Ik heb mij al in tijden zo niet meer geamuseerd!
 3. Opnieuw is er iemand van Nva in verband gebracht met een pedofilieschandaal. Voorlopig valt de publieke verontwaardiging nogal mee, maar dat is misschien omdat er zoveel te beleven valt?
 4. Want terwijl ze bij Nva Meeuws verwijten van €500.000 te hebben gespendeerd aan een feest voor 60.000 mensen valt Demesmaeker met een fiscale schuld van €540.000, voor zichzelf dan nog, door de mand. Wie geeft er een feestje voor de arme drommel? Of graaft er een tunnel!
 5. Nadat Bart de Dag Allemaal boomerang vol tegen zijn tronie gesmeten kreeg, volgde een zekere Louis van Nva. Die verweet Knack omdat die de relatie tussen Meeuws en Homans gebruikte. Misbruikte was dat eigenlijk! De Louis was ondertussen wel vergeten dat hij net hetzelfde had gedaan en verdween dan ook als een dief in de nacht, toen anderen hem daar op attendeerde.

Dat gebeurde dus allemaal deze laatste dagen. Geweldig! Toch?

Als dat dus het gevolg, of moet dat inzet zijn, is van de stijgende verkiezingskoorts dan vind ik dat we de stembusslag nog enkele maanden moeten uitstellen. Laat ze elkaar maar blijven beschimpen, zichzelf tegen elkaar opzetten en geef ze het vrije speelveld om alle vuile was naar buiten te brengen.

Spread the love
 • 91
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  91
  Gedeeld

Leave A Comment?

U bent geen robot, toch? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.