To volksclub or not to volksclub, that’s the question

Meneer Decuyper,

Ik richt mij in deze tot u. En graag herinner ik u aan één van uw eerste beloftes: “U zou iets doen aan de te hoge ticketprijzen.” Het tegengestelde werd deze week echter waarheid. Na wonderland een tweede slag in het water. Ik hoop dat het gerucht over een prijsstijging van de plastic bekertjes, voor drie vierde gevuld, een gerucht blijft. Anders is dat strike drie. Dat zou een afsluiter van het vorige,of start zo u wil van het nieuwe seizoen, met een wrange smaak zijn.

Maar als supporter kan ik mij moeilijk inbeelden dat deze beslissing uw voorkeur wegdraagt. Als dat wel zo zou zijn dan ga ik ervan uit dat u niet zal aarzelen om mea culpa te slaan en bepaalde beslissingen terug te draaien. Of stappen te ondernemen opdat zulke beslissingen niet meer gemaakt kunnen worden.

Graag geef ik enkele voorzetten mee. Aan u om ze binnen te koppen.

Waarom niet gewoon de prijzen in voorverkoop van vorig jaar houden? Met minder matchen stijgt de prijs per wedstrijd, al blijft de totaalprijs dezelfde. Dat is geven en nemen langs beide kanten. In de wetenschap dat wij als supporters bij eventuele poulewedstrijden nog eens extra in de geldbuidel zullen moeten tasten komt dit trouwens neer op meer geven van onze kant.

En als u de abo prijs, nogmaals tegen uw eigen belofte in, wil laten stijgen dan heb ik er geen probleem mee. Zolang die extra’s gebruikt worden om bepaalde supporters wel extra korting te geven. Ik denk dan aan studenten, gepensioneerden, alleenstaande ouders en supporters met afbetalingsplannen en dergelijke. Ik hoorde vorig seizoen het woord community regelmatig vallen. Als voormalig medewerker van ACTasONE heb ik hier nog tal van opportuniteiten op mijn PC staan. Dit was er alvast één van. U krijgt het voorstel, gratis en voor niks.

Wat de parkeergelegenheid betreft is het de logica zelve dat bij een volksclub gepensioneerden en invaliden de beste plaatsen krijgen tegen een spottarief. Ik ga een out of the box voorstel doen: gratis! Doe dat en koppel daar een challenge aan vast, en je haalt meer dan 500€ per wagen op. En je toont je respect naar die supporters. Het kan bovendien een wondermooie aanzet zijn tot de start van hét seizoen. Iets in de trend van: “Met een hart voor de Maria’s onder onze supporters, we park as one.”

Om af te sluiten de drankkaart. Niet zwanzen Patrick, mensen verplichten om minstens 500€ op een kaart te zetten is not done. Een slimme marketingstrategie zou zijn om mensen per bedrag dat ze plaatsen op hun drank kaart iets extra’s aan te bieden. Aan tafel met Patrick, op de foto met,… mogelijkheden te over!

Meneer Decuyper ik hoop dat jullie toch nog eens goed nadenken en dat u de moed heeft om bepaalde beslissingen terug te draaien. En ik hoop dat jullie binnen enkele dagen niet gaan afkomen met van die flauwekul zoals: “We waren dat nog vergeten communiceren.” Nee, zeg dan gewoon dat je fout zat, geluisterd hebt en opdracht hebt gegeven om bij te sturen.

Het zal iedereen op Antwerp opnieuw een boost geven.

Tot op de eerste oefenwedstrijd.

Spread the love
 • 153
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  153
  Gedeeld

Leave A Comment?

U bent geen robot, toch? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.