To walk out, or not to walk out…

Graag herhaal ik nog eens de reden van de walk-out: “Overal waar Bico komt achtervolgen de extra sportieve zorgen zich. En wij willen dat niet in onze club. Wij willen rust, en dat er binnen die rust gewerkt kan worden aan het opkuisen van ons blazoen. Aan de heropbouw van onze club. Het ontwaken van de Antwerpse reus.”

Bico die de supporters van White Star zonder boe of bah de rug toekeerde. Die een transfervrije speler opviste en hem direct in de ploeg dropte. Dit terwijl spelers als Hairemans, van Steenkiste, Camus en andere Dequevys uit de kern verdwenen. Die een ‘schijn’gevecht hield met limbombe. Die Duplus liet meespelen in een totaal onbelangrijke wedstrijd om hem vervolgens twee wedstrijden geschorst zien te worden. Hopelijk heeft iedereen ook door dat dit waarschijnlijk voor een groot deel aan het heerschap Bico zelf ligt?!

Het plotse ter schrapping staan van onze club in sportleven. De naam Hofmans die weer opduikt nadat er gezegd was dat alles was weg gewerkt. Bico die plots toch het extra sportieve voor zijn rekening gaat nemen. Die twee nieuwe trainers dropt binnen de club. Waarvan er één nog speler is bij Hasselt. Opnieuw een slag in het gezicht van andere supporters met wiens voetbalemoties worden gespeeld alsof ze niet bestaan.

En dan nu Gevaert die de eer aan zichzelf wenst te houden. Zijn betonvoetbal was niet om aan te zien. Het halstarrig vasthouden aan de geparkeerde bus, de tactiek die ons de titel kostte, was iets om nu nog altijd kwaad op te zijn. Maar extra sportieve zorgen met hem. Miskleunen zoals met Duplus? Spelers, en supporters, die werden behandelt als marionetten? Neen, dat niet bij Gevaert.

Zijn ontslag is gewoon een bevestiging van de noodzaak van die walk-out toen. En van de noodzaak nu. Althans toch voor mij. En daarom doe ik hem zondag, tegen Cercle Brugge, opnieuw. Eerst 79 minuten aanwezig voor de spelers gevolgd door één minuut 80 Bico buiten, en dan ben ik weg. Ongeacht de score want het extra sportieve, daar draait het om bij mij.

En net zoals vorige keer doet iedereen wat hij zij wil. Ik vraag enkel respect en gene zever.

Enne,…Bico buiten!!!

Spread the love
 • 63
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  63
  Shares

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.